Skoči na vsebino

Mlajše selekcije

Pretekli vikend,  12. 11. 2022, je bila nedelja v dvorani Stopiče rokometno obarvana.
Domači parket so tokrat otvorile starejše deklice A, ki so se pomerile z ekipo Žrk Olimpija. Krkašice so svojo premoč kazale že od uvodnih minut in na polčas odšle z visoko prednostjo 16 zadetkov (21:5). Tudi v drugem polčasu so domačinke odigrale zbrano in ljubljančankam niso dovolile lahkih zadetkov. Na koncu sta novi točki ostali doma, varovanke Salvadorja Kranjčiča pa so slavile zmago z rezultatom 35:15.
Po visoki prvi zmagi pa smo lahko podobno igro videli tudi pri starejših deklicah B, ki so se prav tako pomerile z ekipo Olimpije. Tokrat so na tekmi prve povedle gostje, vendar jim krkašice niso pustile zadovoljstva za dolgo. Po nekaj dobrih obrambah in hitrih napadih so domačinke ustvarile visoko prednost, ki je na polčasu znašala že 19 zadetkov(24:5). Tudi v drugem delu dekleta niso popuščala, na koncu pa slavila zmago z rezultatom 45:8.💪🏼
Nove tekme in izkušnje pa so nabirale tudi naše najmlajše. Na domačem parketu so se mlajše deklice A, ki so se tokrat na manjšem turnirju kot domačinke pomerile z ekipama RK Zelene Doline Žalec in RK Sava Kranj.
Mlajše deklice c pa so se udeležile turnirja v Ljubljani, skupaj z ekipo ljubljanskega Krima in Škofje Loke.
Čestitke vsem dekletom za prikazano igro ter borbo za vsako žogo. Srečno tudi v nadaljevanju sezone!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja