Skoči na vsebino

Žrk Krko okrepila Slovenska reprezentantka!

Z navdušenjem pozdravljamo svežo okrepitev v ŽRK KRKA. Zeleni dres bo vsaj  do konca sezone nosila slovenska kadetska reprezentantka Aneja Novak.

Aneja prihaja v naše vrste iz Rokometnega kluba Krim Mercator. Igra na položaju krožne napadalke. Letos je nastopila na evropskem kadetskem prvenstvu v Makedoniji, kjer je z ekipo v kateri sta bili tudi Živa Čopi in Maja Vojnovič, osvojila odlično peto mesto, kar velja za enega večjih kadetskih reprezentančnih uspehov.

V klubu smo izredno veseli, da se nam je pridružila igralka s tako veliko željo in z izrednim talentom. Kot so pokazali prvi skupni treningi verjamemo, da se bomo odlično ujeli in ji pomagali pri njenemu nadaljnemu razvoju.

Svoje prve vtise nam je zaupala tudi sama : KAKO SE POČUTIŠ V NOVI EKIPI IN KAKO SE ZNAJDEŠ V NOVEM OKOLJU NA PODEŽELJU?

Če lahko opišem z eno besedo, potem lahko rečem le super! Punce so me zelo lepo sprejele in se že počutim kot del ekipe. Veselim se novih izkušenj in tekem, kjer upam da bom lahko pomagala svoji ekipi. Da ekipa deluje kot celota je pomembna tudi vez med trenerjem in igralkami. Mislim, da je tukaj ta zelo močna. Andrej in Urška sta nam več kot le trenerja. Počasi postajam prava »hribovka«. Morda pa je naša prednost pred večjimi klubi prav ta energija podezelja, ki je veliko bolj preprosta.

Aneja, v klubu ti želimo uspešno sezono in čim več golov v novem dresu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja