Skoči na vsebino

Začetek sezone 2022/23

Poletje hitro mineva, punce izkoriščajo še zadnje proste dneve, z mislimi pa se počasi bližamo tudi začeteku klubskih priprav za našo člansko, mladinsko in kadetsko ekipo. Pod vodstvom glavnega trenerja Gašperja Kovača, pomočnika trenerja Petra Milka in fizioterapevtke Tine Papež se bodo punce prvič zbrale 1. 8. 2022 v Stopičah, kjer bodo skupaj zagrizle v priprave na novo sezono.
Poleg priključitve mladinskih igralk bosta letošnjo člansko ekipo okrepili še krožna napadalka Alja Vrček, nekdanja članica ekipe Z’dežele, ki je v sezoni 2017/18 že uspešno zastopala barve Krke ter vratarka Špela Remškar, dosedanja članica ŠDRŠ Vrhnika.

Izjava trenerja Gašperja Kovača pred začetkom sezone:

“Pričakovanja in cilji pred sezono so precej podobni, kot vsako sezono do sedaj. Borili se bomo za mesta v zgornji polovici lestvice, čeprav trenutno težko karkoli napovedujemo, saj z dokončno sestavo letošnje ekipe še vedno zaključujemo. Glede na lansko sestavo bo letošnja ekipa precej spremenjena, potrebno bo trenirati še več in še boljše, vsekakor pa nam ta svežina dopušča še večji razvoj potenciala tako igralk kot celotne ekipe. Priložnost za dokazovanje bodo imele prav vse punce, od nosilk igre in igralk, ki v pretekli sezoni morda niso bile v prvem igralnem planu, pa vse do novink iz mladinskega pogona. Verjamem, da so tako igralke iz pretekle sezone, kot tudi nove pridobitve lačne dokazovanja in pripravljene na nove izzive.
V prihajajočem pripravljalnem obdobju bomo bazične priprave opravili v domačem okolju, v nadaljevanju pa nas čakajo tudi pripravljalne tekme ter morebitni turnirji in dodatne priprave.”

Za starejšimi ekipami pa ne bodo veliko zaostajale tudi mlajše selekcije, ki svoje priprave na sezono začenjajo le dober teden kasneje. Tako se bodo pod okriljem Salvadorja Kranjčiča starejše deklice (letnik 2008 in 2009) zbrale 10. 8. 2022, mlajše deklice pod okriljem Nataše Veselič, Petre Kramar in Nike Andrejčič pa s treningi pričenjajo v sredini avgusta.
Nova sezona je priložnost za nove izzive, nove tekme in dokazovanja. Veselo pričakujemo tudi vse nove nadobudne mlajše članice, ki bi se želele priključiti ekipi in pobližje spoznati rokometno igro, več informacij o začetku in poteku treningov pa bomo sporočili v prihodnjih dneh. V primeru kakršnih koli vprašanj lahko starši kontaktirate tudi trenerja mlajših selekcij na številko 0 41 359 793 (Salvador Kranjčič) ali 041 792 395 (Nataša Veselič)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja