Skoči na vsebino

Vikend mlajših selekcij

 
Starejše deklice B so v petek, 8. marca gostovale v Gorišnici in se pomerile z vrstnicami iz RD Moškanjci-Gorišnica. Ekipi sta se izmenjavali v vodstvu, polčas je pripadel Krkašicam (10:11). V drugem delu se je boj za zmago še bolj razplamtel, tekma pa je bila napeta do zadnjega sodnikovega žvižga. Z golom v zadnji minuti so si na koncu zmago priborile domačinke (23:22). Čestitke dekletom za prikazano igro in borbo skozi celotno tekmo!
 
Sobotno dopoldne so naše najmlajše rokometašiče svojo igro pilile na turnirju, ki ga je organiziral Rokometni klub Brežice skupaj z Rokometno zvezo Slovenije. Na igrišču so prikazale borbenost za vsako žogo, se smejale ter uživale, kar je najbolj pomebno . Deklicam za prikazano igro čestitamo.
 
Mlajše deklice A so v nedeljo, 10. marca odigrale turnir v Žalcu. Na tekmah, kjer se rezultat ne vodi, so sebi in gledalcem prikazale zelo dobro rokometno predstavo tako v obrambi, kot v napadu. Pomerile so se z vrstnicami s Ptuja in domačinkami iz Žalca. Hvala pa tudi navijačem za spodbudo in dobro vzdušje ob igrišču.