Skoči na vsebino

Uspešen vikend tudi za mlajše selekcije!

V soboto so se mlajše deklice B udeležile turnirja na Vrhniki, kjer so moči in znanje na parketu merile proti ekipam iz Logatca in Vrhnike. Pri mlajših deklicah se rezultat na tekmah še ne beleži, kljub temu pa so vse pokazale željno in lepo igro ter vpisale nove, še kako potrebne, rokometne izkušnje.
Nedelja pa je bila športno obarvana za starejše deklice A in B, ki so gostovale v Ljubljani, pri rokometnem klubu Olimpija. Že na prvi tekmi, ko so se med seboj pomerile starejše deklice B, so Krkašice pokazale močno nadvlado od samega začetka tekme. Na polčas so odšle z visoko prednostjo (4:20), ki so jo v drugem polčasu le še vzdrževale. Na koncu so gostje novo zmago slavile z rezultatom 8:35.
Po visoki zmagi so suvereno stopile na igrišče tudi starejše deklice A. Na drugi tekmi so bile moči precej bolj izenačene, naša dekleta pa so na polčasu uspela obraniti prednost 2 zadetkov (10:12). V uvodnih minutah drugega polčasa so dekleta še dvignila svoj nivo igre in ustvarile nekoliko višjo prednost petih zadetkov. Do izteka igralnega časa se domačinkam ni več uspelo približati, na koncu pa so Krkašice slavile novo zmago in novi dve točki z rezultatom 20:27.
Čestitke dekletom za odigrane tekme in srečno v nadaljevanju sezone!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja