Skoči na vsebino

“Rastemo s športom” – Glasovanje za najljubše športno društvo

Brezplačne športne urice za otroke se lahko izvajajo tudi v tvojem kraju, zato glasuj za svoje najljubše športno društvo oziroma organizacijo. Glasovanje poteka od 18. 4. do 6. 5. 2018. Z istega računalnika (isti IP naslov) lahko za posameznega izvajalca športnih dejavnosti oddaš samo en glas.

V posameznem območju bo izbran tisti izvajalec športnih dejavnosti, ki bo zbral največ glasov (ob zaključku glasovanja bo tako znanih 25 zmagovalcev – izbranih izvajalcev športnih dejavnosti, ki bodo izvajali športne urice).

Podjetje dm drogerije market bo, kljub temu da se na nekatera območja društva niso prijavila, finančno podprlo 25 izvajalcev športnih dejavnosti. Ta mesta bodo zapolnili tisti izvajalci športnih dejavnosti, ki se bodo ne glede na izbrano območje, uvrstili na drugo, tretje, četrto ali peto mesto po skupnem številu glasov. 

Na spodnji povezavi lahko glasujete za Ženski rokometni klub Krka in Športno zvezo Novo mesto: “Rastemo s športom” glasovanje na spletni strani http://rastemo-s-sportom.spletneaplikacije.si/ .
 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja