Skoči na vsebino

Priprave na sezono v polnem teku!

Med tem ko vstopamo v zadnji teden prostih dni za naše najmlajše selekcije (letnik 2010 in mlajše), ki s svojimi treningi začnejo prvič v ponedeljek, 22. 8. 2022 v športni dvorani Stopiče, pa naša članska ekipa ta teden vstopa že v tretji teden priprav. Pozornost na treningih se počasi že preusmerja tudi v tekmovalni ritem, saj naše članice ta teden že čaka prva pripravljalna tekma v gosteh proti ŽRD Litiji že v četrtek 18. 8. 2022.

Po prvem tednu priprav za starejše deklice pa je očitno dobro vzdušje in pripravljenost na trdo delo med sezono več kot očitno.

»Lanska sezona starejših deklic je bila pod vodstvom novega trenerja Salvadorja Kranjčiča zelo uspešna. V prvi vrsti niso bili pomembni rezultati, ampak spoznavanje in povezovanje ekipe tako na igrišču kot izven njega ter spoznavanje čarov rokometa. Z zagnanostjo in trdim delom izkušenega trenerja smo sezono zaključile s 3. mestom na državni ravni, s čimer smo bile zadovoljne. V letošnji sezoni, ki smo jo vsa dekleta nestrpno dočakala, je glavni cilj novih treningov in prihajajočih tekmah da napredujemo v rokometu in si s tem naberemo čim več novih izkušenj. Seveda se zavedamo, da do tega lahko pridemo samo s trdim delom in strokovno pomočjo. Na tem mestu pa bi izrazile še veliko zahvalo vsem staršem in zvestim navijačem, ki nas bujno spodbujajo na vsaki tekmi. Upam, da se v čim večjem številu vidimo tudi letos« nam je pred začetkom sezone še zaupala kapetanka ekipe starejših deklic Nelli Deanovič.

V primeru kakršnih koli vprašanj o treningih za najmlajše ali želji novih igralk za priključev k ekipi pa se lahko obrnete na nas preko info@zrk-krka.si ali na številki 041-359-793 (Salvador Kranjčič) in 041-792-395 (Nataša Veselič).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja