Skoči na vsebino

Predstavitev – Petra Kramar

Petra se je pred rokometom ukvarjala tudi s smučarskimi skoki ⛷, potem pa na našo srečo izbrala rokomet. V Krki je že od začetka in je igrala za vse selekcije kluba. Skozi celotno igralsko kariero so jo spremljale številne poškodbe, ki pa jih je uspešno prebrodila 💪🏻. Za Petro bo to prvo veliko tekmovanje z reprezentanco v članski konkurenci. Debi je že doživela na prijateljski tekmi s Hrvaško, v Španiji pa bo upala na čim večjo minutažo🔥💚.
Pred odhodom v Španijo nam je zaupala svoje občutke: “Nikoli ne obupaj so besede, ki me v rokometu spremljajo skozi vso kariero. Vse kar daš, odrekanja, želja po borbi, vse zmage in vsi porazi nas naredijo še močnejše.
Verjela sem, da se bo tudi meni enkrat nasmehnila sreča in poplačal ves trud, ki sem ga namenila za rokomet. V četrtek sem v dresu članske reprezentance dočakala svoj debi, v katerega sem s pomočjo celotne ekipe vstopila zelo motivirano. Nositi dres z slovenskim grbom je zame veliko priznanje, a še večja motivacija za naprej.
Obenem pa se bi zahvalila vsem, ki so vedno verjeli vame, me spodbujali in bil z mano ko je bilo najtežje in ko je bilo na igrišču polno veselja 💪.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja