Skoči na vsebino

Poziv za namenitev 1% dohodnine za donacije!

Pozdravljeni!

Leto je ponovno skoraj naokoli, mi pa bi vas radi še enkrat prijazno opomnili, da do konca decembra še vedno lahko vsak davčni zavezanec nameni 1% dohodnine za financiranje našega športnega društva, z zbranim denarjem pa bi igralkam omogočali še boljše pogoje za treninge in prevoze na tekme.

Takšna donacija za vas ne predstavlja nobenega stroška, saj gre za dohodnino, ki jo sicer plačate državi. Seveda pa bi bili tudi veseli, če o tem obvestite in povabite tudi svoje prijatelje in znance, ki se za namen dohodnine še niso odločili.

Najhitrejši način iz udobja vašega kavča kar preko vaše mobilne naprave – obrazec izpolnite preko spletnega obrazca IZPOLNITEV OBRAZCA ZA NAMENITEV DELA DOHODNINE Ženskemu rokometnemu klubu Krka, ki ga je pripravil Olimpijski komite Slovenije. Na povezavi izpolnite svoje ime, priimek in davčno številko, v naslednjem koraku izberete željeni znesek donacije dohodnine (do 1%) in Ženski rokometni klub Krka Novo mesto kot klub, ki mu donacijo namenjate. 

 

Lahko pa to storite tudi na naslednje načine (obrazci morajo biti na FURS-u do 30. 12. 2022):

– oddate preko aplikacije E-davki,

obrazec lahko natisnete, izpolnite in pošljete ali osebno oddate najbližji izpostavi Finančne uprave Republike Slovenije,

obrazec lahko natisnete, izpolnite in ga oddajte nam in ga bomo na FURS oddali mi.

 

Za vašo podporo se vam že vnaprej zahvaljujemo, hkrati pa vam želimo prijeten praznični december!