Skoči na vsebino

Pomembna zmaga mladink proti Krimu!

Včeraj so mladinke Krke gostovale v Ljubljani pri favorizirani ekipi s Krima. Tekma se je pričela, po željah deklet iz Novega mesta, saj so z dobro igro povedle z izidom : 3:0 . Po nekaj napakah so domačinke izid hitro izenačile. V nadaljevanju prvega polčasa smo gledali, precej izenačeno tekmo in polčas se je končal z rezultatom 9:9. V drugi polčas so bolje vstopile igralke Krima, katere so si hitro priigrale štiri zadetke prednosti (14:11). Trener Andrej Murn, je nato zahteval minuto odmora in tako zaustavil nalet Krima. S spremembo načina igre, so se dekleta približala na le gol zaostanka, pa vendar je Krimu spet uspelo priti do treh zadetkov prednosti (19:16). V zadnjih 15. minutah, pa smo gledali pravi juriš igralk Krke. Vrhunska obramba, hitra igra in učinkoviti zaključki v napadu so dekleta pripeljala najprej do izenačenja (19:19), nato pa so z delnim izidom 4:0, tekmo preobrnile v svojo korist in veselje ob tako pomembni zmagi se je lahko začelo. Tekma se je končala z izidom 21:24, v korist mladink Krke. Pohvaliti velja prav vse igralke, katere so še enkrat dokazale, da veliko srce pomeni več kot karkoli drugega.

S to zmago, so se naša dekleta spet vmešala v boj za naslov državnih prvakinj. V nedeljo jih čaka še najpomembnejše dejanje letošnje sezone. Odločila tekma proti Kopru, katera se bo odigrala v domači dvorani. Že sedaj vas vabimo, da podprete dekleta in jim pomagate do zmage, za katero trenirajo že kar nekaj let. Uro vam sporočimo naknadno.

Zapisnik tekme si lahko ogledate tukaj : http://infostatx.rokometna-zveza.si/pdfs/163891/Zapisnik.pdf

ŠE NEKAJ IZJAV IZ TABORA MLADINK :

Petra Kramar :

VČERAJ STE V LJUBLJANI DOSEGLE POMEMBNO ZMAGO, KAJ MISLIŠ DA JE TEHTNICO PREVESILO V VAŠO KORIST?

Da kljub temu da smo že izgubljale za 4 zadetke, smo se znale zbrati, igrale ena za drugo si pomagale v obrambi in imele veliko zeljo za zmago . Za Piko na i pa nam je pomagala Maja z njenimi odličnimi obrambami.

Maja Vojnovič :

VČERAJŠNJA ZMAGA PROTI KRIMU VAM PRECEJ POMENI, KAKO SE POČUTIŠ PO 2 POMEMBNO OSVOJENIH TOČKAH?

Res je, mislim da smo včeraj pokazale zelo borbeno igro, ki nam je pomagala do 2 zelo pomembnih točk v boju za naslov prvakinj. Tekma je bila napeta, z malo goli na obeh straneh. Zelo smo vesele in na zadnji teki proti Kopru bomo naredile vse, da osvojimo naslov državnih prvakinj.

Tjaša Rudman :

KAKŠNI SO OBČUTKI, PO TAKO POMEMBNI ZMAGI ?

Izredno sem vesela, da nam je uspelo premagati Krim, dosegle smo veliko in pomembno zmago, vendar moramo ostati mirne, skoncentrirane do zadnje tekme. Čaka nas najtežji teden v sezoni in najtežja tekma. Verjamem, da nam bo uspelo.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja