Skoči na vsebino

Podelitev Športnika leta 2022

Včeraj zvečer je v novomeškem kulturnem centru Janeza Trdine potekala svečana razglasitev naj športnika in športnice ter naj kolektiva v letu 2022. Za laskav naziv najboljše športnice leta je bila nominirana tudi naša Petra Kramar, ki jo je na koncu za las prehitela atletinja Eva Murn, pri moških pa je naziv najboljšega športnika pripadel kolesarju Žaku Erženu.
Poleg laskavega naziva pa je bilo več naših deklet nagrajenih tudi z Županovim priznanjem, ki so ga prejele za svoje delovanje v državni reprezentanci. Poleg Petre Kramar so Županovo priznanje prejele tudi Živa Čopi in Erin Novak (za nastope s člansko reprezentanco) ter Karin Kuralt, Ivona Barukčić in Erin Novak (za nastope z mladinsko reprezentanco).
Poleg nagrad za trud in prizadevnost igralk pa sta bila Bloudkovega priznanja za delo v klubu deležna tudi naša člana Vinko Kranjčič (za 5 let delovanja v klubu) ter Mojca Petkovič (za 10 let delovanja v klubu).
Veseli in ponosni smo na pretekle uspehe ter dosežke naših deklet in sodelavcev, ki jim v prihodnje želimo vso srečo na nadaljni športni poti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja