Skoči na vsebino

Po novoletnem premoru mladinke odčitale lekcijo rokometa ekipi iz Nazarja!

Mladinke Krke je po novoletnem premoru čakala prva tekma v letošnjem letu. Tekma se je začela po željah domačink.  Z agresivno obrambo in odličnim napadom so domače igralke hitro povedle z izidom 4:1 in nato 6:3, a so se gostje zbrale in ujele priključek, ter celo povedle z izidom 7:8, kar pa je bilo njihovo edino vodstvo na tekmi.

Domači trener Andrej Murn je nato zahteval minuto odmora, po kateri so igralke Nazarja domačinkam podarile žogo, danes odlična Urška Radojčič pa je le z lahkoto žogo pospravila v mrežo. V zaključku prvega polčasa so novomeščanke morale odigrati z igralko manj a so vseeno z agresivno obrambo prihajale do lahkih zadetkov. Polčas se je končal z rezultatom 16:12.

Na začetku drugega dela so se gostje približale na 2 zadetka zaostanka a to je bil tudi njihov zadnji poizkus presenečenja v Novem mestu. Domača dekleta so stopila na plin in dobesedno raztreščila nasprotnice. Tekma se je končala z rezultatom 32:21!  Pohvaliti pa velja prav vse igralke Krke.
ŽRK KRKA: Bevc, Radojčič 10, Vaupotič 3, Lovšin 10, Kramar 4, Rudman, Papež, Čopi 4, Blatnik, Fabjan, Pacek, Petkovič 1, Fink, Vojnovič 17 obramb

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja