Skoči na vsebino

PO NAPETI KONČNICI KRKAŠICE MORALE PRIZNATI PREMOČ

  • Članice

RK ZELENE DOLINE ŽALEC : ŽRK KRKA
Športna dvorana I. OŠ Žalec: Gledalcev 150, Sodnika: Klančar, Kočevar
RK Zelene doline Žalec:

Danijel Maja, Korotaj Patricija 5, Turnšek Jasna 10 (5), Čede Petra, Košir Maja 2, Pirc Anja 2, Kompan Maruša 3, Strnad Anika 2, Križan Karmen, Košir Jana, Frangež Asja, Krulec Klementina, Oder Nika 1, Čerenjak Katja 5, Zubak Ajda, Lobnikar Lucija
Trener: Rantah Jernej

ŽRK Krka:
Karmen Korenič, Hajdinjak Tina, Leskovec Nina 5, Ražem Nina 1, Žlajpah Urška 4, Kramar Petra 1, Rudman Tjaša 1, Legan Katja, Veble Tjaša Z 4, Dominika Mrmolja 2, Vidic Urška 8
Trener: Salvador Kranjčič

Sedemmetrovke: Teams Žalec 8 (6), Krka 7 (5)
Izključitve: Žalec 16min, Krka 10min
V drugem krogu DEKLICE 1. A DLR so novomeške rokometašice gostile v Žalcu, pri ekipi RK Zelene doline.

V začetku prvega polčasa smo spremljali zelo izenačeno tekmo, kjer sta se ekipi izmenjevali v vodstvu. Domačinkam se je proti koncu polčasa uspelo odlepiti za nekaj zadetkov, na odmor so odšle s tremi zadetki prednosti (16:13).

V začetek drugega polčasa so bolje vstopile domače rokometašice in s čvrsto obrambo Krkašicam za kar nekaj minut preprečile pot do gola in s hitrimi protinapadi uspešno zaključevale. Žalčanke so tako vodile že za 7 zadetkov. V 50.minuti so Krkašice uspele prebiti gostujočo obrambo in preko zadetkov iz desnega krila Urške Vidic uspele zmanjšati zaostanek na 3 zadetke, Cheap vendar PRIJATELJSTVA to ni zadostovalo za novi dve točki. Tekma New se je končala z rezultatom 30:28.

Pri domačinkah je bila 10-krat uspešna Jasna Turnšek, pri gostjah pa Urška Vidic, ki je dosegla 8 zadetkov.

Naslednja tekma pa sledi že v sredo, 30.9. proti ekipi iz Maribora za uvrstitev v osmino finala pokala Slovenije. Tekma bo odigrana v ŠD Mokronog ob 19.00 uri.
Lepo vabljeni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja