Skoči na vsebino

Odlična igra Krkašic v gosteh pri ljubljanskem Krimu!

Športna dvorana Stožice, gledalcev: 40, sodnika Brecelj Bojan in Deržek Dušan

V 11.- zadnjem krogu prvega dela 1. A DRL so se rokometašice Krke odpravile na gostovanje k favorizirani ekipi Krima in pristale na robu presenečenja.

V uvodnih minutah prvega polčasa smo spremljali zelo izenačen dvoboj, kjer so rokometašice Krima le povedle s 7:5, kar pa je bilo njihovo zadnje vodstvo v prvem ter večini drugega dela tekme.
Novomeščanke so z zelo dobro realizacijo v napadu, borbenostjo v obrambi in nekaj obrambami vratarke Krke povzročale težave domačinkam in tako povsem zasluženo odšle na premor s štirimi zadetki prednosti (9:13).

Tudi v nadaljevanje tekme so Krkašice vstopile z željo po zmagi in še naprej presenečale tako v obrambi, kot tudi v napadu. Svojo prednost takrat že petih zadetkov so ohranile do 50. minute tekme. Po minuti odmora domače trenerke Marte Bon, so Krimovke le uspele izpeljati nekaj uspešnih protinapadov in bile z igro na dve krožni napadalki premočne za mlade novomeške rokometašice. Pet minut pred koncem tekme jim je le uspelo izenačiti in v zadnjih minutah izkušeno povesti.
Kljub porazu je Krkašice potrebno pohvaliti za prikazano igro in predvsem za borbenost od prve do zadnje minute tekme, ki se je končala pri rezultatu 29:25.

Pri domačih je največ zadetkov dosegla Tamara Mavsar 6 (2), pri gostjah pa sta bili najbolj uspešni Tjaša Veble 6 (2) in Dominika Mrmolja, ki je vseh 5 zadetkov dosegla iz igre.

Zapisnik tekme si lahko pogledate na spodnji povezavi:
http://infostatx.rokometna-zveza.si/pdfs/160735/Zapisnik.pdf

Oznake:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja