Skoči na vsebino

Mlajše selekcije!

Nedeljsko dopoldne v Športni dvorani Stopiče je bilo ponovno rezervirano za pestro rokometno dogajanje naših najmlajših kategorij.
Domači parket so tako otvorile SDB, ki so v 3. krogu finalnega dela lige gostile Rokometni klub Nazarje. Dekleta so od samega začetka prikazala ekipno in požrtvovalno igro, ki se je na koncu poznala tudi na rezultatu. Po 50. minutah so se domačinke veselile nove zmage z rezultatom 37:22.
Po visoki prvi zmagi pa so se na parketu dokazovale tudi kadetinje. Na tekmi 11. kroga so krkašice gostile ekipo ŽRK TRGO ABC IZOLA, ki nikoli ne velja za lahkega nasprotnika. Celoten prvi polčas so tempo igre narekovale gostje, ki so že v samem začetku tekme povedle ter prednost vzdrževale vse do konca prvega polčasa (8:12). Na glavnem odmoru so se varovanke Petra Mileka nekoliko otresle začetne nervoze in v drugi polčas vstopile veliko odločneje. Vse do 47. minute so krkašice lovile zaostanek, v 48. minuti pa tudi prvič na tekmi prišle do vodstva (19:18). V zaključku tekme so domačinke uspele ohraniti mirno glavo, z dobro obrambo pa so ohranjale svojo prednost. Na koncu so krkašice slavile novo zmago z rezultatom 25:24
Mlajše deklice B pa so nove izkušenje nabirale na domačem turnirju!
Prav tako kot starejše vrstnice, so tudi varovanke Nataše Veselič v Stopiški dvorani nabirale nove izkušnje, na turnirju so gostile sovrstnice iz Izole, Pirana in Tržiča.
Rezultat pri mlajših selekcijah se sicer ne šteje, so pa dekleta prikazala izredno lepo predstavo, kjer so prikazale napredek v svoji rokometni igri, borbenost ter fair play.
Čestitke dekletom za prikazane tekme ter srečno v nadaljevanju!

Čestitke ekipam in trenerskemu štabu za prikazane tekme ter srečno v nadaljevanju sezone!