Skoči na vsebino

mlajše deklice – predstavitev sezone!

MLAJŠE DEKLICE A – 15. mesto v DP

Ekipa mlajših deklic A šele začenja svojo tekmovalno pot in rezultat je sekundarnega značaja. Deklice so odigrale 20 tekem in zabeležile 8 zmag, 1 neodločen rezultat in 11 porazov in tako osvojile skupno 15. mesto.

Tjaša Veble (trenerka): Z rezultatom, ki je pri mlajših deklicah sicer postranskega pomena, smo lahko zadovoljni, glede na to, da so zgolj 3 dekleta letnik 2006, vsa ostala so mlajša. Na vsaki tekmi so dekleta pokazala izjemno borbenost in željo po igri, kar je v letošnji sezoni zaradi nekaj tesnih porazov zadostovalo za 15 mesto. Verjamem pa, da so to dekleta, ki bodo s tako željo in  pridnim delom, v prihodnosti osvajale medalje.

MLAJŠE DEKLICE B – 19. mesto v DP

Krstna sezona za naše najmlajše deklice v tekmovalnem sistemu in 15 odigranih tekem, v katerem so dosegle 4 zmage, 1 neodločen rezultat in 10 porazov in tako osvojile skupno 19. mesto.

Tjaša Veble (trenerka): Tudi pri mlajših deklicah B se je poznalo pomanjkanje števila deklet, tako na treningih, kot tudi na tekmah, ko so preostala dekleta, po večini morala igrati kar cele tekme. Kljub temu, pa da je bila to za večji del ekipe prva tekmovalna sezona, so dekleta že pokazala, da so iz pravega testa in da bomo na njih računali tudi v prihodnje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja