Skoči na vsebino

Mladinke iz Celja z dvema novima točkama!

Mladinke Krke, so danes odigrale novo ligaško tekmo in sicer odpravile so se na gostovanje k ekipi iz Celja. Tekma se je začela z uvodnim zadetkom domačink, a igralke Krke so izid že v naslednjem napadu poravnale, z zadetkom Tjaše Lovšin iz 7m. V nadaljevanju prvega polčasa, se je tekma odvijala precej izenačeno, čeprav so igralke Krke nekajkrat povedle z dvema goloma razlike, so se domačinke vedno znova vrnile v igro in polčas se je končal z rezultatom 15:15.

Drugi polčas se je pričel bolje za gostje, katere so si po dobri igri v obrambi in po učinkovitemu napadu do 43. minute priigrale že 4 zadetke prednosti. Trener domače ekipe je nato posredoval z minuto odmora in skušal izid še preobrniti v korist svoje ekipe, a so gostje iz Dolenjske zdražle nalet prav tako danes odličnih Celjank. V 52. minuti so gostje tako vodile že s petimi zadetki, tekma pa se je nato končala z izidom 31 : 35, v korist mladink Krke.

ŽRK KRKA: Bevc, Radojčič 3, Vaupotič 1, Lovšin 11, Kramar 9, Rudman 1, Papež, Čopi 3, Blatnik, Fabjan 1, Pacek, Petkovič 6, Vojnovič 14 obramb

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja