Skoči na vsebino

Mladinke in članice po nove točke na primorsko!

V soboto, 15. 10. 2022 je člansko ekipo čakal še zadnji izziv krkašic pred zasluženim premorom, tekma proti ŽRK TRGO ABC IZOLA.
Tekmo sta obe ekipi odprli s čvrsto obrambo in suverenimi napadi. Gostje so počasi a vztrajno nadgrajevale svojo igro ter si ob koncu prvega polčasa zagotovile 5 zadetkov prednosti (11:16). V drugem polčasu so krkašice prikazano igro le še stopnjevale svojo igro in v zadnjih deset minut vztopile z visoko prednostjo. Na koncu so naša dekleta zasluženo slavile zmago ter domov prinesle novi dve točki (23:29)🔥
Najuspešnejši igralki v obeh taborih sta dosegli po 8 zadetkov, za domače jih je prispevala Ana Berzelak, pri gostjah pa je bila najučinkovitejša Alja Vrček!
Mladinke so se v tretjem krogu državnega prvenstva po novi točki odpravile na gostovanje v Koper v nedeljo, 16. 10. 2022. Skozi celotno tekmo so držale vajeti v svojih rokah in domačinkam le redko dovolile, da se jim približajo. Na koncu so po lepi predstavi slavile zmago z rezultatom 27:30. 🔥 Pri domačih igralkah je bila z enajstimi zadetki najuspešnejša Monika Martič, pri gostjah pa je bila najučinkovitejša Deja Udovč, ki je domačo vratarko premagala 8-krat.
Čestitke obema ekipama in srečno v nadaljevanju sezone!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja