Skoči na vsebino

Krkašice sodelujejo na mednarodnem turnirju v Beogradu

Krkašice tudi med prazničnim časom od 26.12. do 29.12.2017, ne počivajo saj so se udeležile turnirja v Beogradu. Na pot so se rokometašice Krke odpravile že včeraj 26.12.2017 v jutranjih urah. V današnjem dnevu so odigrale prve štiri tekme in sicer dve tekmi v kategoriji starejših deklic in dve tekmi v kadetski selekciji.

Kadetska ekipa ŽRK Krka je odigrala prve dve tekme na turnirju v Beogradu. Najprej so premagale ekipo Podravke s Hrvaške in sicer z rezultatom 27:16. Drugo tekmo pa so odigrale z odlično ekipo Bukarešte. Kljub veliki želji in borbeni igri so bile Romunke boljše z rezultatom 21:15. Jutri čaka ekipo zadnja tekma skupinskega dela tekmovanja. Tekmo z ekipo Radničkega se začne ob 15.40.

Za starejšimi deklicami ŽRK Krka je prvi tekmovalni dan. V prvo tekmo so krenile z odločnostjo, željo po zmagi, pokazati kaj znajo, se boriti za vsako žogo in zmagati vsako tekmo. Prvo tekmo so igrali proti ekipi Voždovac 1955 in  zmagale z rezultatom 23:9. Prav vsa dekleta so dobila priložnost za vstop v igro in se odlično borila na igrišču.

Nato so imeli nekaj pavze si ogledali, kar nekaj tekem in z nasmehom na obrazu in željo po novi igri pričakale 2 tekmo. Pred njimi je bil zanimiv dvoboj. Od prve minute se je videlo da bo tekma potekala gol za gol.  Kljub odlični obrambi  in borbenosti igralk pa se ni izšlo v našo prid. Zgubile so z rezultatom 12:15 proti srbskim prvakinjam ekipi Kosmaj iz Ralje. Vendar si dekleta zaslužijo vse pohvale.

Pohvaliti pa je potrebno tudi navijače, ki dekleta spodbujajo ne glede na rezultat in v dvoranah ustvarijo neverjetno rokometno vzdušje.

Nekaj besed ekipe starejših deklic:

Zaradi našega truda smo zelo motivirane za naslednjo tekmo. Kljub enemu porazu se bomo potrudile za naprej, kot ekipa se vse bolj povezujemo in sodelujemo med sabo.

Nekaj utrinkov si lahko pogledate v galeriji in v videoposnetku:

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja