Skoči na vsebino

Krkašice osvojile 4. mesto v pokalu Slovenije!

V športni dvorani Kodeljevo sta se ekipi Krke in Zagorja pomerili v dvoboju za tretje mesto.
Zagorjanke, ki so nepričakovano izgubile polfinalni dvoboj proti Mlinotestu, so dvoboj začele nekoliko nezbrano. Krkašice so z nekaj dobrimi obrambami in uspešnimi zaključki v napadu uspele parirati favorizirani ekipi iz Zagorja. Do 20 minute smo tako spremljali zelo izenačeno igro, nato pa so Zagorjanke le uspele povesti. Nekaj težav Krke v napadu je omogočilo Zagorjankam hitre zaključke in na premor so tako le odšle z občutnejšo prednostjo 6 zadetkov (7:13).

V drugem polčasu so rokometašice Zagorja svojo prednost povišale že na 8 zadetkov vendar se Krkašice niso predale. Z borbenostjo v obrambi so ustavile nalet Zagorja, v napadu pa sta svoje dodali Nina Ražem in Nina Leskovec, ki sta polnili mrežo Zagorja. Novomeščanke so se približale že na gol zaostanka 21:22, vendar izenačiti jim le ni uspelo. Zagorje se ni pustilo presenetiti in v zadnjih minutah potrdilo tretje mesto z rezultatom 21:24.

Prvi strelke tekme sta bili Nina Ražem in Nina Leskovec (vsaka po sedem zadetkov), pri Zagorjankah pa sta Tjaša Stanko in Janja Rebolj zadeli po šestkrat.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja