Skoči na vsebino

Krkašice morale priznati premoč Zagorjankam!

  • Članice

ŽRK KRKA : RK GEN-I ZAGORJE

Stopiče – Športna dvorana: Gledalcev 50, Sodnika : Crnojević in Koatecki-Radić

Žrk Krka:
Hajdinjak Tina (5 obramb), Korenič Karmen (5 obramb), Ražem Nina, Kramar Petra 4, Rudman Tjaša 1, Legan Katja, Veble Tjaša 8 (3), Žlajpah Urška, Leskovec Nina 5, Domonika Mrmolja, Vidic Urška 4, Završnik Manca
Trener: Kranjčič Salvador.

RK Gen-I Zagorje:
Rebolj Janja 7, Voglar Kaja 3(3), Ugrin Pia 1, Perić Andreja, Ljepoja Nataša, Ljubas Ivana 2, Irman Neli 3, Stanko Tjaša 7, Kranjc Lea 2, Panger Valentina 1, Vrbnjak Jaša, Vozelj Rebeka
Trener: Voglar Bojan

Sedemmetrovke: Krka 3 (3), Zagorje 4 (3)

Izključitve: Krka 4 minut, Zagorje 14 minut

V 4. krogu 1.A DRL so Krkašice gostile ekipo iz Zagorja.

V začetku prvega polčasa so gostje takoj povedle s 4:1 in svojo prednost skozi polčas povečevale. Krkašicam s težavami v obrambi ni uspelo loviti rokometašic iz Zagorja. Na polčas so tako odšle z 9 zadetki zaostanka (9:18).

V nadaljevanju tekme so Zagorjanke svojo prednost povišale na 10 zadetkov vendar so se domače rokometašice zbrale in s tršo obrambo začele topiti prednost gostij. Tako so v zadnjih minutah tekme zaostajale le še za 3 zadetke, vendar so gostje ostale zbrane in tekmo varno pripeljale do konca z rezultatom 22:26.

Pri domačih je bila z 8 zadetki najbolj uspešna Tjaša Veble, pri gostjah pa Janja Rebolj in Tjaša Stanko, ki sta zadeli po 7-krat.

Pohvaliti pa je potrebno tudi domačo ekipo za borbeno odigran drugi polčas tekme in povratek v končnici.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja