Skoči na vsebino

Kadetinje po nove izkušnje v Avstrijo

V petek, 25. avgusta 2023, se je kadetska ekipa v zgodnjih urah odpravila na mini priprave v Avstrijo, kjer so dekleta odigrala dve prijateljski tekmi proti ekipi BT Fuchse. V petek jih je že čakala prva tekma, po kateri jih je presenetila in se z njimi fotografirala tudi slovenska reprezentantka Maja Svetik. Za popoln zaključek napornega dne pa so si dekleta v odličnem vzdušju ogledala še moško člansko pripravljalno tekmo med ekipama Fuchse Auto Pichler in Atzgersdorf.

V soboto so kadetinje navdušile s kar dvema dobrima predstavama. Najprej so odigrale povratno tekmo z ekipo BT Fuchse, drugo tekmo pa sta ekipi nekoliko pomešali svoje igralke ter odigrali mešano tekmo, vsa dekleta pa so pokazala izredno sodelovanje in borbo.

Dekleta so se z gostujočo ekipo hitro ujele in z njimi preživele tudi nekaj svojega prostega časa. Poleg skupnega navijanja na članski tekmi ter druženja na glavnem trgu, so punce sobotno popoldne izkoristile za skupno kopanje in namakanje v bazenu. Po napornih in tekmovalnih dveh dneh so Krkašice zasluženo imele prosto nedeljo, ki pa so jo izkoristile za ogled mesta Bruck an der Mur in odkrivanje grajskih razgledov.

Ekipi in dekletom želimo varno pot v domovino, na tem mestu pa bi se zahvalili tudi BT Fuchse in Benjaminu Terašu za super vikend, poln novih doživetij in poznanstev.