Skoči na vsebino

Izvrstna predstava mladink za novo zmago!

Na prvi tekmi drugega dela, za razvrstitev od 1.-6. mesta, so včeraj mladinke v domači dvorani gostile ekipo Naklega. Tekma se je začela po željah domačih, katere so hitro povedle z izidom 4 : 0. Razliko od treh do štirih zadetkov so nadzorovale do konca polčasa in tako so na odmor odšle z rezultatom 14 : 11 .

Naša dekleta so tako kot v prvi, tudi v drugi polčas stopile odlično. Z izvrstno obrambo in odličnim napadom, so hitro povedle za 6 zadetkov. Tempo so do konca tekme, le še stopnjevale in na koncu zasluženo slavile z rezultatom 32 : 22 . Pohvaliti velja prav vse igralke domače ekipe. Največ zadetkov za domače in sicer kar 13, je dosegla včeraj izvrstna Tjaša Rudman, vratarka Maja Vojnovič, pa je zbrala kar 21 obramb. Sledi teden dni premora, nato pa še zadnji 2 tekmi v drugem delu tekmovanja.

Trenutno našim dekletom kaže odlično, zato vas že sedaj vabimo, da jih podprete na še zadnjih dveh tekmah. Prvo tekmo bodo odigrale po prvomajskih praznikih in sicer na gostovanju pri Ljubljanskem Krimu, nato pa jih čaka še zadnja domača tekma s Koprom. Dekleta se borijo za najvišja mesta, zato bi jim vaša podpora s tribun prišla še kako prav.

Zapisnik tekme si lahko pogledate na spodnji povezavi :

Zapisnik_Mladinke_KRKA_Naklo_24_4_2016

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja