Skoči na vsebino

Članice zaključile sezono z zmago in končno uvrstitvijo 5. mesto v 1. A državni rokometni ligi!

ŽRK BREŽICE : ŽRK KRKA

V zaostalem 21. Krogu 1.A DRL in na zadnjem letošnjem obračunu Krkašic, so se slednje v Brežicah na medsosedskem srečanju pomerile proti domači ekipi.

V začetku prvega polčasa so domačinke sicer prve povedle, kar pa je bilo tudi prvo in zadnje vodstvo domačih na tej tekmi. Krkašice so od prve minute pokazale, da v tekmo vstopajo maksimalno. V napadu so z lepimi akcijami razigravale domačo obrambo in si ustvarjale lepe priložnosti za zadetke. Pohvaliti pa velja vratarko Brežic Klaro Pavlič, ki je ubranila kar nekaj čistih strelov.
V napadu so gostje z vztrajno igro in borbenostjo sicer uspele prebiti gostujočo obrambo, vendar so gostje z marsikatero ukradeno žogo narekovale tempo skozi celotno tekmo. Na polčas sta ekipi odšli pri rezultatu 9:18.
V drugem polčasu smo spremljali podobno igro, kot v prvem. Krkašice so do konca tekme svojo prednost le zviševale in tako na koncu visoko slavile s 16 zadetki prednosti.
Dekleta velja pohvaliti za borbo do zadnje minute tekme.

Največ zadetkov za domačo ekipo sta dosegli Savnik Nina in Polona Muc. Pri Krkašicah pa je7-krat zadela Dominika Mrmolja.

Na spodnji povezavi si lahko ogledate zapisnik tekme:
http://infostatx.rokometna-zveza.si/pdfs/160793/Zapisnik.pdf

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja