Skoči na vsebino

Članice prvič v sezoni poražene

Uvod v ponedeljkovo rokometno popoldne so odprle naše najmlajše Krkašice, katere so gostile Ljubljanski Krim. V večernih urah pa je na sceno stopila članska ekipa, ki je v 8. krogu v ŠD Stopiče prav tako gostila Ljubljanski Krim. 

Žal se ni izšlo po domačih željah in so morale Krkašice, priznati premoč favoriziranega Krima. V začetku tekme so naše rokometašice krenile odločno ter napovedale ogorčen boj za vsak centimeter igrišča in za vsako žogo.

V prvem polčasu smo spremljali dinamično igro obeh ekip, Krim je povedel že za pet zadetkov 11:6, vendar se Krkašice niso predale in uspele zmanjšati razliko petih zadetkov na vsega dva zadetka, ko je bil rezultat na semaforju 11:9 za Krim. Do konca prvega polčasa so Krimovke ponovno uspele povišati prednost na sedem zadetkov prednosti in odšle na odmor z rezultatom 17:10. V drugem polčasu smo spremljali podoben razplet tekme.

Končni rezultat tekme je bil 37:25 za gostujočo ekipo iz Ljubljane. Kljub porazu so naše rokometašice še vedno na visokem 3. mestu na prvenstveni lestvici.

Več o tekmi si lahko pogledate v zapisniku:

Članice_8_krog_Krim_13_11_2017

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja