Skoči na vsebino

Članice prepričljivo slavile v Kopru!

  • Članice

Ž.U.R.D. KOPER : ŽRK KRKA
Arena Bonifika, gledalcev: 100, sodnici: Crnojević Helena in Kostecki-Radić Emina (CRO)

V 12. krogu 1.A DRL sta se pomerili ekipi Ž.U.R.D. Kopra, ki so gostile novomeško ekipo Krke.

V začetek prvega dela sta obe ekipi vstopili visoko motivirani in z veliko željo po zmagi. Novomeščanke so z naletom  in nekaj zaporednimi obrambami gostujoče vratarke  takoj umirile rokometašice Kopra in povedle z 1:6. V nadaljevanju so se domače le zbrale in se ob polčasu približale na zadetek zaostanka (14:15), vendar vodstva na tej tekmi žal niso okusile.

V uvodnih minutah drugega dela so domače spet poizkusile presenetiti.  Uspelo jim je izenačiti vendar so gostje na to takoj odgovorile z obrambami vratarke in hitrimi zaključki v napadu. Novomeščanke so tako hitro povedle ter svoje vodstvo le zviševale. Pohvaliti je potrebno borbenost in željo Krkašic tako v obrambi, kot tudi v napadu, kar pa je bilo opaziti skozi celotno tekmo. Končni rezultat tekme je bil 35:27 za Krkašice.

Pri primorskih rokometašicah je največ zadetkov dosegla Veronika Leški  9(3), pri Krkašicah pa je vseh 8 zadetkov dosegla iz igre, Dominika Mrmolja. Uspešni sta bili tudi Petra Kramar 6 in Tjaša Veble 6(2).

Zapisnik tekme si lahko pogledate v slednji povezavi:
http://infostatx.rokometna-zveza.si/pdfs/160738/Zapisnik.pdf

V petek Krkašice čaka pomemben obračun v domači dvorani proti ekipi iz Žalca. Podpora s tribun bo več kot dobrodošla, zato se nam pridružite in pomagajte dekletom do novih točk!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja