Skoči na vsebino

Članice morale priznati premoč Primorkam!

ŽRK KRKA : ŽRK MLINOTEST AJDOVŠČINA
Športna dvorana Stopiče, gledalcev 300, Sodnika; Ivančič Igor in Ivančič Dejan

V 16. krogu 1.A DRL so Krkašice gostile ekipo Ajdovščine. Spremljali smo napeto in zanimivo igro, kot se spodobi za vsak derbi.

V začetku prvega polčasa so pobudo prevzele domače rokometašice in povedle z dvema zadetkoma prednosti. Ajdovke so nato takoj strnile svojo obrambo in z uspešnimi zaključki v napadu izenačile. V nadaljevanju polčasa sta se ekipi izmenjevali v vodstvu, v zadnjih minutah polčasa pa so gostje le uspele povesti za dva zadetka (11:13).

V začetek drugega polčasa so zopet bolje vstopile Novomeščanke a jim povesti ni uspelo. Ajdovščina je z agresivno obrambo uspela zaustaviti nalet Krkašic, ki so se nevarno približale kar dvakrat v drugem delu. Prav tako je potrebno pohvaliti domačo obrambo, saj so gostje le s težavo prihajale do novih zadetkov. V zadnjih minutah tekme je nekaj izgubljenih žog Krkašic v napadu preprečilo poravnavo izzida in omogočilo hitre protinapade gostij, ki so to izkoristile in uspele povesti za dva zadetka (20:22).

Pri domačih so po štirikrat zadele Urška Vidic, Dominika Mrmolja in Nina Leskovec. Pri Primorkah pa je bila s sedmimi zadetki najbolj uspešna Teja Ferfolja.

Zapisnik tekme je objavljen na naslednji povezavi:
http://infostatx.rokometna-zveza.si/pdfs/160762/Zapisnik.pdf

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja