Skoči na vsebino

Članice in mladinke – predstavitev sezone!

ČLANICE – 3. mesto v DP; 2. mesto v pokalu Slovenije

Članska ekipa je v sezoni odigrala 22 tekem v državnem prvenstvu in zabeležila 11 zmag, 2 neodločena rezultata in 9 porazov in tako sezono končala na odličnem 3. mestu. V pokalnem tekmovanju pa je odigrala 4 tekme in zabeležila 3 zmage in 1 poraz v finalu pokala in tako osvojila odlično 2. mesto.

MLADINKE – 3. mesto v DP

Mladinke, ki so setavljene iz igralk članske in kadetske ekipe so v sezoni odigrale 18 tekem v državnem prvenstvu in zabeležile 11 zmag, 2 neodločena rezultata in 5 porazov in tako sezono končale na odličnem 3. mestu. Poudariti je ob tem potrebno, da dekleta ne trenirajo skupaj in je tako rezultat še toliko večji.

Salvador Kranjčič (trener): V članski kategoriji smo v sezoni 2018/19 osvojili 3. mesto v državnem prvenstvu in 2. mesto v pokalnem tekmovanju. Z osvojenima medaljama smo naredili enega največjih uspehov v zgodovini kluba. Ob tem uspehu  bi v prvi vrsti rad čestital vsem igralkam, ki so trenirala in se borila za barve kluba skozi celotno sezono, ter pokazala pravi karakter ne glede na to katere igralke so bile na igrišču. Kljub težavam zaradi poškodb, ki smo jih doživljali med celotno sezono, se nam je na koncu izšlo in bili smo nagrajeni z velikim uspehom. Za vsem tem pa seveda stoji celotna uprava s predsednikom Francijem Bačarjem, podpredsednikom Cvetom Kastelicem in ostalimi člani upravnega odbora, ki nam omogoča, da lahko nemoteno delamo in se ukvarjamo z rokometno igro.

Rad bi se zahvalil  tudi svojim sodelavcem trenerjem, Andreju Murnu, Nataši Veselič ,Gašperju Kovaču, Klemnu Škufci in Tjaši Veble ter tehničnem vodjem Franciju Miklavčiču, Mojci Petkovič, Marjani Rudman, Nataši Avsec in Roku Zagorcu za ves njihov trud in znanje, ki smo ga skupaj oblikovali preko celotne sezone.

K uspehu članic so se podpisale tudi mladinke z osvojeno bronasto medaljo v državnem prvenstvu in kadetinje, ki so postale državne prvakinje pod strokovnim vodstvom Gašperja Kovača in Klemna Škufco. Še enkrat čestitam.

Starejše deklice in mlajše deklice A in B so tekmovale v svojih kategorijah, kjer rezultatsko nismo bili tako uspešni, so se pa dekleta razvijala, učila in sprejemala nova znanja pod taktirko Klemna in Tjaše.

Novost v letošnji sezoni je bila uvedba kategorije mlajše deklice C, skupinica deklet iz različnih šol na katerih poteka mini rokomet, ki je uspešno sodelovala na turnirjih pod okriljem RZS. Njihova trenerka in predvsem mamica na in ob igrišču je bila Nataša Veselič.

Da smo pa lahko sestavili in jo bomo še nadgrajevali našo zgodbo o uspehu pa se še posebej zahvaljujem našemu dolgoletnemu strokovnemu vodji, trenerju in predvsem učitelju Janezu Štruklju , ki nas je pripravil in naučil kako takšno pot nadaljevati in tlakovati naprej.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja