Skoči na vsebino

Članice do novih dveh točk na gostovanju v Hrpeljah!

  • Članice

ŠD JADRAN BLUEMARINE HRPELJE – KOZINA : ŽRK KRKA

Modra dvorana: Gledalcev 30, Sodnika: Begič Darko in Kostič Vladica

ŠD Jadran Bluemarine Hrpelje – Kozina:
Škamperle Monika, Urbančič Eva, Malec Denise 3 (1), Pavletič Maja 8 (4), Svetelšek Tina, Poles Martina 1, Šiškovič Nina 1, Maglica Lara 3, Šiškovič Kaja 1, Strnad Žaklin 3, Poplašen Anamarija 2, Poplašen Suzana, Teraž Kaja. Trener: Kastelic Peter

ŽRK Krka:
Karmen Korenič, Hajdinjak Tina, Leskovec Nina 4 (1), Ražem Nina 6, Kramar Petra 1, Rudman Tjaša 3, Veble Tjaša, Vidic Urška 9 (3), Papež Tina, Žlajpah Urška 2 (1), Legan Katja, Mrmolja Dominika 6, Završnik Manca. Trener: Salvador Kranjčič

Sedemmetrovke: Hrpelje-Kozina 6 (5), Krka 5 (5)
Izključitve: Hrpelje-Kozina 6min, Krka 8min

V 8.krogu 1.A DRL so Krkašice odigrale tekmo na gostovanju v Hrpeljah, kjer so visoko slavile z rezultatom 22:31.

V začetku prvega polčasa smo spremljali zelo izenačeno igro. Domačinke so z dolgimi napadi uspele priti do zaključnega strela ali strela iz sedmih metrov in se tako dobro upirale favoriziranim nasprotnicam. V nadaljevanju so se v napadu zbrale tudi Krkašice, ki so proti koncu polčasa pritisnile na plin in na odmor odšle s 6 zadetki prednosti (9:15).

V nadaljevanju tekme so gostje uspele zmanjšati zaostanek za 5 zadetkov, vendar je bil to zadnji približek. Novomeščanke so s hitrimi protinapadi prihajale do lahkih zadetkov in tako postavile končni rezultat 22:31.

Pri domačih je bila najbolj strelsko razpoložena Pavletič Maja 8 (4), pri Krkašicah pa Vidic Urška 9 (3), po 6 zadetkov pa sta dosegli tudi Dominika Mrmolja in Nina Ražem.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja