Skoči na vsebino

Do točke proti Celju!

  • Članice

Rokometašice ŽRK Krka so v soboto začele novo sezono. Proti neugodnim nasprotnicam – ekipo Z’dežele iz Celja so iztržile neodločen rezultat.

Tekmo so začele popolnoma nezbrano. Gostje so zelo hitro povedle z 3:0 in prednost večale vse do 22′ ko je bil rezultat že 12:6. Tudi minuta odmora domačim igralkam ni preveč koristila. Novo energijo so prinesle manjše menjave in strnitev moči v obrambi. Do polčasa so razliko razpolovile in na odmor odšle z rezultatom 12:15.

Očitno je pogovor v slačilnici dekleta opogumil, saj so drugi polčas začele precej odločneje. Že v 38′ so rezultat izenačile in kasneje tudi povedle. A vseeno je bila končnica še zelo napeta. Celjanke so ponovno povedle za +3, vendar se domačinke niso predale in na koncu v igri gol za gol srečno iztržile neodločen rezultat 25:25.

Krka : Z’dežele 25:25 (12:15); Krka: Petkovič 3, Novak 1, Kramar 1, Abina 8, Radojčič 2, Čopi 6, Gramc 3, Hotko 1.

 

Salvador Kranjčič: Tekmo smo začeli v krču in slabše, neodločno v napadu in zaostajali že za 6 zadetkov. Še pred polčasom se nam je uspeli zbrati. V napadu smo bili bolj nevarni in s spremenjeno obrambo obrnili rezultat. Puncam čestitam za borbenost, vztrajnost in za osvojeno točko.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja