Skoči na vsebino

Članice izgubile v Ajdovščini!

  • Članice

ŽRK MLINOTEST AJDOVŠČINA : ŽRK KRKA 23:20 (11:11)
Športna dvorana Police: Gledalcev 200, Sodnika: Ocvirk in Štrigl

Žrk Mlinotest Ajdovščina:
Bratina Anja, Srečkovič Sandra, Rojc Tina 9 (2), Svetik Maja 1, Jonovič Tara 1, Tomšič Nastja, Sanabor Petra, Čajko Taja, Pipan Meta 2, Ferfolja Špela 4 (4), Čermelj Saša, Schuster Slavica 2, Krpež Jana, Fegic Nuša. Brecelj Staša, Ferfolja Teja 4
Trener: Vidmar Dušan

ŽRK Krka:
Karmen Korenič, Hajdinjak Tina, Leskovec Nina 4, Ražem Nina, Kramar Petra 1, Rudman Tjaša 2, Veble Tjaša 5, Radojčič Urška, Živa Čopi, Završnik Manca 1, Žlajpah Urška 1, Vidic Urška 3 (2), Mrmolja Dominika 3,
Trener: Salvador Kranjčič

Sedemmetrovke: Ajdovščina 7 (6), Krka 2 (2)
Izključitve: Ajdovščina 2min, Krka 10min

V 5.krogu 1.A DRL so Krkašice odigrale tekmo na gostovanju v Ajdovščini, kjer so slavile slednje.
V začetku prvega polčasa so domačinke takoj povedle z rezultatom 4:1, vendar so se Krkašice kar hitro uspele priključiti. Sledila je izenačena in napeta igra. Borbenost na igrišču je pokazala tudi Petra Kramar, ki je zaradi močnega udarca v glavo predčasno morala zapustiti igrišče. Polčas se je tako končal z neodločenimi izzidom 11:11.
V nadaljevanju tekme sta se ekipi izmenjevali v vodstvu. Krkašice so uspele priti tudi na dva zadetka prednosti, vendar so domačinke ohranile trezne glave in kaznovale prav vsako manjšo napako Krkašic v napadu ter v drugem delu drugega polčasa povedle in svojo prednost ohranile do konca tekme.
Kljub veliki borbenosti in pokazani želji po zmagi Krkašic je prednost domačega terena, polna dvorana domačih navijačev in motiviranost ajdovk tokrat zmagala z rezultatom 23:20.
Pri Ajdovščini je bila z 9 zadetki najuspešnejša Tina Rojc, pri gostjah pa je 5-krat zadela Tjaša Veble.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja