ŽRK KRKA : Ž.U.R.D. KOPER
Športna dvorana Stopiče: Gledalcev 200, sodnika: Pirc I., Pirc B.

ŽRK Krka:
Korenič  (14 obramb), Hajdinjak (3 obrambe), Ražem 2, Kramar 3, Leskovec  5, Rudman 1, Legan 1, Veble 5 (1), Mrmolja 5, Završnik 4, Žlajpah 4 (3), Vidic 1.
Trener: Salvador Kranjčič

Ž.U.R.D. Koper:
Kraja, Fidel, Škabar, Munda  1, Gojkovič 6, Čeh, Petrinja 3, Simončič, Udovič, Leški 8 (3), Zorko 4, Bytyqi 1, Cuder- Skrlič, Jugordžija 3.
Trener:  Erceg Dalija

Sedemmetrovke: Krka 5 (4), Koper 4 (3)
Izključitve: Krka  4 minute, Koper 2 minuti

V 1. krogu 1. A DRL so Novomeščanke začetek sezone otvorile z zmago proti ekipi iz Kopra.

V začetku tekme so bile gostje bolj prepričljive. S hitrim zaključkom v napadu so izkoristile neodločno obrambo Geld Krke in wholesale jerseys si hitro priigrale kar lepo prednost štirih zadetkov (3:7).
V nadaljevanju so se Novomeščanke le zbrale in z cheap MLB jerseys dobro obrambo ter zanesljivim strelom uspele ujeti gostje. V zadnjih 10 minutah sta se ekipi izmenjevali v vodstvu vendar so se domače rokometašice uspele nekoliko odlepiti in odšle na ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ premor z dvema zadetkoma prednosti, 15:13.

V začetku prvega polčasa so Krkašice uspele zadržati in rahlo povečati prednost na tri zadetke, do občutnejšega vodstva pa jim ni uspelo priti. Koper se je še enkrat približal za dva zadetka, bližje pa jim zaradi nekaj cheap jerseys izgubljenih žog v napadu ni uspelo priti. Krkašice so to znale izkoristiti, v napadu lepo odigrale in si priigrale prednost 4 zadetkov. Do konca tekme so prednost zvišale za zadetek in zmagale z rezultatom 31:26.

Pri domačih so po pet 2015 zadetkov mágica! dosegle Leskovec Nina, Veble Tjaša in Cleveland Browns jerseys novinka v dresu Krke, Dominika Mrmolja. Pri gostjah pa je z 8 zadetki bila uspešna Veronika Leški.